AvocatOnesti..ro

Cu noi, dreptatea este de partea ta!

CABINET DE AVOCAT

BIROU DE MEDIATOR

Diana & Claudiu MARIN

Biroul de Avocatură oferă vizitatorilor acestui website promisiunea de a le respecta confidențialitatea. Această pagină prezintă politica noastră de respect a confidențialității pe site-ul web și nu numai.

Biroul de Avocatura nu stocheaza sub nici o forma, informatia precum numele dumneavoastra, numarul de telefon sau adresa de email, decat daca sunt oferite voluntar, de obicei cand ne contactati prin email, fax sau corespondenta.

Toata informatia personala este protejata conform prevederilor legale. Aceasta inseamna ca de cate ori informatia se colecteaza in cazul in care se colecteaza, veti fi informat de acest lucru, de scopul acestui lucru precum si de dreptul dumneavoastra de a accesa aceasta informatie.

Informatia nu este divulgata nimanui, cu exceptia personalului propriu, in cazul in care, de exemplu, trebuie sa va raspundem.

Acest site web contine linkuri catre alte siteuri web. Nu ne asumam sub nici un fel, nici o raspundere cu privire la continutul sau la politica si practicile de confidentialitate ale acestor site-uri web si va incurajam sa examinati politicile fiecarui site si sa va decideti cu privire la acuratetea, increderea si corectitudinea materialelor si informatiei gasite.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn