Diana & Claudiu MARIN
CABINET DE AVOCAT
BIROU DE MEDIATOR

Biroul de Avocatura ofera vizitatorilor acestui website promisiunea de a le respecta confidentialitatea. Aceasta pagina prezinta politica noastra de respect a confidentialitatii pe site-ul web si nu numai.

Biroul de Avocatura nu stocheaza sub nici o forma, informatia precum numele dumneavoastra, numarul de telefon sau adresa de email, decat daca sunt oferite voluntar, de obicei cand ne contactati prin email, fax sau corespondenta.

Toata informatia personala este protejata conform prevederilor legale. Aceasta inseamna ca de cate ori informatia se colecteaza in cazul in care se colecteaza, veti fi informat de acest lucru, de scopul acestui lucru precum si de dreptul dumneavoastra de a accesa aceasta informatie.

Informatia nu este divulgata nimanui, cu exceptia personalului propriu, in cazul in care, de exemplu, trebuie sa va raspundem.

Acest site web contine linkuri catre alte siteuri web. Nu ne asumam sub nici un fel, nici o raspundere cu privire la continutul sau la politica si practicile de confidentialitate ale acestor site-uri web si va incurajam sa examinati politicile fiecarui site si sa va decideti cu privire la acuratetea, increderea si corectitudinea materialelor si informatiei gasite.

Confidențialitate!!!

Biroul de Avocatură oferă vizitatorilor acestui website promisiunea de a le respecta confidențialitatea. Această pagină prezintă politica noastră de respect a confidențialității pe site-ul web și nu numai. Biroul de avocatură nu stocheaza sub nici o formă, informații precum numele dumneavoastră, numărul de telefon sau adresa de e-mail, decât dacă sunt oferite voluntar, de obicei când ne contactați prin e-mail, fax sau corespondență. Toată informația personală este protejată conform prevederilor legale. Aceasta înseamnă că de câte ori informația se colectează în cazul în care se colectează, veți fi informat de acest lucru, de scopul acestui lucru precum și de dreptul dumneavoastră de a accesa această informație. Informația nu este divulgată nimănui, cu excepția personalului propriu, în cazul în care, de exemplu, trebuie să vă răspundem. Acest site web conține link-uri către alte site-uri web. Nu ne asumăm sub nici un fel, nici o raspundere cu privire la conținutul sau la politica și practicile de confidențialitate ale acestor site-uri web și vă încurajăm să examinați politicile fiecărui site și să decideți cu privire la acuratețea, încrederea și corectitudinea materialelor și informației găsite.